Câștigă un plus de productivitate și flexibilitate prin tipărire AWB pe etichete autoadezive A6

Postat de Denisa Moldovan pe

Livrarea produselor prin firmele de curierat devine o componentă standard a oricărui business. Firmele de retail și distribuție consumă resurse importante în pregătirea și livrarea produselor și orice optimizare a acestui proces se concretizează în reduceri importante de costuri.

În acest context, trecerea de la metoda standard de tipărire a AWB-ului pe hărtie A4, cu introducerea lui într-un plic ce se lipește pe colet, la tipărirea directă a acestuia pe etichete  A6, oferă avantaje clare.

  1. Creșterea productivității - tipărirea AWB-ului si aplicarea lui pe colet devine mult mai simplă, iar timpul necesar se reduce de cel puțin 4 ori (sub 10 secunde).
  2. Flexibilitate - dimensiunea A6 a etichetei permite aplicarea ei pe o diversitate mai mare de colete sau plicuri.
  3. Cost redus - costul final al unui AWB tipărit pe eticheta A6 și aplicat pe colet, luand in calcul atât costul initial al imprimantei, costul consumabilelor necesare, costul serviciilor de tiparire si aplicare a unui AWB si cel de intretinere al imprimantei, este mai mic fata de cel tipărit pe hartie A4, introdus intr-un plic autoadeziv si aplicat cu mai mare dificultate pe colet.

Prin urmare recomandăm, indiferent de numărul de colete trimise zilnic prin curier, trecerea la tipărirea AWB-urilor pe etichete A6 prin achiziționarea unui pachet AWBdirect, care poate consta dintr-o imprimantă destkop Honeywell PC42D, PC42T sau PD45 și o primă rolă de etichete A6 oferită gratuit!

Odată instalată imprimanta și încărcată rola de etichete, lucrurile se simplifică. Direct de pe platforma companiilor de curierat, precum FanCurier, Coletăria.ro, GLS, Sameday, DPD sau Dragon Star, se va alege varianta de printare cu formatul A6 (100x150 mm), acesta fiind potrivit pentru etichetele autoadezive. Se selectează imprimanta și se printează AWB-ul care, odată dezlipit de pe suportul adeziv, se poate lipi pe colet.

Intrați aici și comandați pachetul AWBdirect!


Distribuie această postare



← Postare mai veche Postare mai nouă →


Lasă un comentariu

Nu uita: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare.

Sale

Unavailable

Sold Out