Termeni și condiții

Compania care administrează acest website (www.elogicode.ro), este Logicode SA, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/3419/2005 și având Codul Unic de înregistrare RO3842097.

Înainte de a utiliza magazinul online elogicode.ro, îți recomandăm să citești Termenii și Condițiile de mai jos, pentru a te asigura că ești de acord sau nu cu aceștia.

Logicode SA are dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă, de aceea îți recomandăm sa verifici cea mai recentă versiune a paginii "Termeni și condții".

Dreptul de autor

Întregul conținut al acestui website: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Logicode SA și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Logicode SA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la informații

Utilizatorii platformei elogicode.ro au parte de acces limitat și doar în interes personal pe acest website și nu au dreptul de a descărca, a modifica, a reproduce, a copia, a vinde/revinde sau a exploata conținutul parțial sau integral, în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Logicode SA, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și informațiile pe care le oferim sunt transmise în exact aceeași formă de către producători, fiind disponibile în limita stocului. Logicode SA nu oferă nici o garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește informația, conținutul, materialele sau produsele existente în magazinul online, precum și potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui magazin online si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Logicode SA nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate și nu își asumă răspunderea pentru afișarea eronată a informațiilor privind existența în stoc a acestora. Imaginile publicate pe acest website au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate, în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Logicode SA si furnizorii săi își rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fără nicio notificare prealabilă. Conținutul magazinului online (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective. Din acest motiv, Logicode SA nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile necorespunzătoare ale produselor prezentate în acest website, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de către producătorii fiecarei marci.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Logicode SA oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de la clientul respectiv.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (prin magazinul online, prin e-mail, telefonic sau alta metoda), acceptarea comenzii, adică încheierea acordului de voința si a contractului de vanzare-cumparare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoțește produsul sau a documentelor de livrare puse la dispoziție de firma de curierat rapid sau de reprezentanții Logicode SA. Factura fiscala tine loc de Contract de Vanzare-Cumparare. Lansarea comenzii, email-ul automat care se transmite după primirea comenzii, discuțiile telefonice, prin email sau alte metode nu constituie acceptari ferme ale comenzii si, ca urmare,  nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Limitarea răspunderii pentru prețuri

Logicode SA își rezerva dreptul de a modifica fără a anunța în prealabil oricare dintre prețurile produselor, precum si de a elimina unele produse, de a le înlocui sau de a introduce altele noi. Prețurile prezentate includ TVA, dar nu și cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altfel pe magazinul online. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel publicat pe magazinul online la momentul achiziției. Nu exista o limita de preț minimă a comenzii.

Limitarea răspunderii pentru livrare

Logicode SA își rezervă dreptul să contacteze clienții în vederea confirmării comenzilor, înainte de onorarea lor. Plasarea comenzilor, facturarea și livrarea produselor/serviciilor comandate și confirmate se realizează doar către persoane juridice.

Livrarea produselor se face oriunde în România, în termen de maxim 5 (cinci) zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către personalul Logicode SA.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată în comandă, în intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat, acesta va reveni înc o dată. Dacă nici de aceasta data nu poate efectua livrarea, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Costurile cu transportul și livrarea produselor la adresa indicată de client sunt suportate de acesta.

Logicode SA își rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente, cum ar fi: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzanțelor legii romane.

Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se poate efectua ramburs, către reprezentantul firmei de curierat la momentul primirii produsului sau prin transfer bancar.

Logicode SA își rezervă dreptul ca în anumite cazuri și pentru anumite produse să solicite plata produselor în avans, în baza unei facturi proforme emise si transmise prin mijloacele de comunicare stabilite de comun acord cu clientul.

Limitarea răspunderii pentru garanția produselor

Produsele cumparate prin intermediul magazinului online beneficiaza de garantia practicată de producătorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garantie emis de producator, care asigura, direct sau prin reprezentanții săi, service pentru produsul respectiv.

Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza website-ul elogicode.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate după aprobarea prealabilă a administratorului.

Logicode SA își rezerva dreptul de a nu publica comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalca drepturile de proprietate intelectuala, conțin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Logicode SA nu va fi responsabilă și nici nu va putea fi obligată să plătească despăgubiri pentru orice forma de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicari.

In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse/servicii, se considera ca utilizatorul confera Logicode SA și afiliatilor/partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și netransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe website, prin orice modalitate, astfel încat, prin folosirea acestui conținut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte magazine online, server, browser

Website-ul www.elogicode.ro este găzduit pe serverele unei terte firme. Logicode SA nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale website-ului, setari sau actualizari. De asemenea, Logicode SA nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor programe de navigare (browser).

Dreptul de returnare a produselor

Vânzările realizate prin intermediul elogicode.ro sunt doar către companii.
Prin urmare returnarea produselor se poate realiza doar în condițiile acceptate de Logicode SA.

Protecția datelor cu caracter personal

Logicode SA respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează sau comandă produse pe acest site. 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, Logicode SA va administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Este obligatorie furnizarea datelor, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a putea fi livrată comanda. Refuzul de a furniza aceste informații duce la imposibilitatea procesării comenzilor plasate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către Logicode SA și sunt comunicate (partial) doar următorilor destinatari: compania de curierat rapid care livreaza produsele, compania care asigura service-ul, în cazul produselor care necesita instalare / interventii în termenul de garantie si instituțiilor bancare sau financiare, în cazul plăților prin transfer bancar.

Dacă dorești să primești informații despre produsele sau serviciile oferite de Logicode SA, te rugăm sa bifezi casuta de abonare la newsletter la finalizarea unei comenzi sau sa te abonezi  direct prin secțiunea dedicată din website. In cazul in care dorești ulterior sa renunti sa primesti comunicari de la Logicode SA, te rugăm sa te dezabonezi folosind link-ul existent in fiecare newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiezi de dreptul de acces si de intervenție asupra datelor, cat si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale care te privesc și sa soliciti stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, poti adresa o cerere scrisă transmisă pe e-mail (cs[at]logicode.ro), datata si semnata pe adresa companiei Logicode SA, care pot fi găsite în pagina de contact. Trebuie însă precizat ca, in conformitate cu prevederile legislației în vigoare, datele personale nu pot fi șterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise deLogicode SA, aceste prelucrări avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede excluderea dreptului de opozitie in acest caz. 

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele tale personale vor fi folosite de Logicode SA si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui website, în conformitate cu prevederile legale.

Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Logicode SA se obliga sa nu facă publice sau sa nu vanda bazele de date conținând informații referitoare la datele personale.

Datele personale pot fi transmise autorităților in drept sa verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Promoții și concursuri

Logicode SA stabilește regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează și le aduce la cunoștința eventualilor participanti prin intermediul magazinului online propriu sau prin mesaje folosind posta electronica.

De promoții beneficiază doar acele comenzi care respecta întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de valabilitatea a acestora și numai în limita stocului disponibil.

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEE)

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substanțe periculoase care au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane în cazul în care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005, referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, cumparatorii au obligația de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta separat aceste DEEE. Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizați pentru colectarea DEEE. Clienții pot preda DEEE în mod gratuit la punctele de colectare specificate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeași categorie. 

Litigii și dispoziții finale

Orice alt aspect care nu este deja prezentat in niciun articol din acest document se va soluționa pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de catre utilizator. În cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romane de judecata, Logicode SA alegand competenta instanțelor de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Odată cu exprimarea acordului fata de acest Contract cu Logicode SA, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Sale

Unavailable

Sold Out