Imprimanta PC42T cu conectivitate Ethernet își depășește prețul!

Postat de Dorel DRAGOS pe

 Imprimanta Honeywell PC42T cu conectivitate Ethernet este în topul vânzărilor Logicode. Și pe deplin justificat. Valoarea imprimantei depășește cu mult prețul ei de achiziție. 

  • Tehnologia de tipărire prin transfer termic îți dă posibilitatea să tipărești informațiile dorite (text, cod de bare, elemente grafice) pe aproape orice tip de material de etichetă, incluzând cele direct termice.
  • Cu o viteză de tipărire de până la 100mm/s și o productivitate de tipărire de maxim 2 role etichete sau 1.000 etichete pe zi, ea acoperă nevoile de etichetare existente la nivelul unui IMM.
  • Conectivitatea Ethernet îți permite să dai comanda de tipărire de oriunde și, practic, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Mai mult, ea îți permite accesul direct la o interfață web, intuitivă, de setare și configurare a imprimantei.
  • Imprimanta recunoaște automat în ce limbaj de programare primește comanda de tipărire: Direct protocol, ZPL (Zebra) sau EPL (Eltron), putând fi ușor integrată în sistemele existente.
  • Imprimanta se livrează cu aplicația software Bartender UltraLite de la Seagull Scientific, oferindu-ți un instrument minimal de design și tipărire etichete.

Imprimanta Honeywell PC42T oferă, la un preț economic, extrem de multă flexibilitate. Ea este ideală atât IMM-urilor din retail, transport și logistică, servicii, cât și celor ce asigură producția și distribuția de articole din industria ușoară (alimentare, cosmetice și farmaceutice, textile și îmbrăcăminte, electrice și electronice, etc).


Distribuie această postare



Postare mai nouă →


Lasă un comentariu

Nu uita: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare.

Sale

Unavailable

Sold Out