Crește-ți productivitatea utilizând echipamentele Honeywell cu motor de scanare FlexRange!

Postat de Denisa Moldovan pe

Performanță și flexibilitate sunt cuvintele cheie care descriu arhitectura motorului de scanare FlexRange, conceput cu două lentile care pot capta simultan atât coduri de bare aflate la distanțe mici (începând cu 5-6 cm), cât și coduri aflate la distanțe mari (de până la 10 m).

Prin utilizarea cititoarelor cu aceste capacități de scanare, se remarcă automat o creștere a eficienței și a vitezei de lucru, scanarea codurilor de bare putând fi realizată chiar din stivuitor, iar funcția de autofocus se realizează instant!

Angajații nu mai sunt nevoiți să se apropie fizic de codurile de bare, iar în depozite, unde marfa este plasată pe rafturi înalte, scanarea de la distanță mare îmbunătățește semnificativ confortul utilizatorilor.

Veștile bune nu se termină aici, de aceea, este important de menționat faptul că la fiecare scanare, se emite un fascicul laser extrem de vizibil, amplasat pe direcția de scanare, lucru care facilitează captarea în mod corect și fără erori a codurilor de bare. 

De asemenea, FlexRange permite citirea omnidirecțională (pe toate direcțiile) a codurilor de bare, asftel poziția cititorului nefiind un factor determinant în captarea corectă a informațiilor. Acest lucru se realizează prin intermediul celor două lentile componente ale motorului de scanare, care captează codurile fără a fi nevoie de focusarea în prealabil a imaginii țintă.  

Gândit ca să reziste, motorul de scanare nu include elemente mobile, ceea ce îl face perfect chiar și pentru cele mai dure medii de utilizare

Acum că ai aflat care sunt elementele de noutate privind comutarea automată între scanarea de aproape și de la depărtare cu motorul de scanare FlexRange, îți propunem să arunci o privire pe site la produsele care au aceste capacități de scanare, de la terminale la cititoare de cod de bare industriale cu sau fără fir

Pe elogicode.ro găsești echipamentul potrivit pentru afacerea ta!

 


Distribuie această postare



← Postare mai veche Postare mai nouă →


Lasă un comentariu

Nu uita: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare.

Sale

Unavailable

Sold Out